MANİSA / ŞEHZADELER - Gediz İlkokulu

SENE BAŞI SEVİYE TESPİT SINAVINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ

Kurumumuzda yapılan sene başı seviye tespit sınavında şube düzeylerinde ilk üç başarı sıralamasına giren öğrencilerimize ödülleri dağıtıldı. Okul Müdürümüz Sn. Evren ARSLAN öğrencilerin motivasyonlarını artırma amaçlı ödül dağıtımını yapıp öğrencilerimizi tebrik etti. Müdürümüz Sn. Evren ARSLAN: " Seviye tespit sınavlarında başarı sağlayan öğrencilerimizi tebrik ederim. Sıralamaya giremeyen öğrencilerimizin ise eksikliklerini görerek o alanlarda çalışmalarını yoğunlaştırıp sıralamaya gireceğinden şüphem yok. Öğrencilerin hazırbulunuşluğu ve düzeylerinin farkındalığı açısından seviye tespit sınavlarına önem veriyoruz. Kurumumuz adına sınavda başarı sağlayan öğrencilerimizi tebrik eder tüm idari kadromuza, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve okul personellerimize yeni eğitim senemizde başarılar dilerim" sözleri ile ödül dağıtımını sonlandırdı.

23-09-202123-09-2021

Yayın: 23.09.2021 - Güncelleme: 23.09.2021 00:36 - Görüntülenme: 331