3/C sınıfı öğrencilerimizin Teknofest Projesi yüksek bir puanla (87,5) 2. elemeyi geçerek finallere göz kırptı. Geriye raporlama kısmı kalıyor. Harikasınız çocuklar, tebrikler öğretmenim.

Öğrencilerimiz 11 Mayıs'ta Denizli'deki Türkiye yarı finallerine gitmeden önce, takımımızın maddi ihtiyaçlarının karşılanması noktasında desteklerini esirgemeyen İl Jandarma Komutanlığı'nda Üsteğmen Hasan Ulutürk'ü ziyaret ederek teşekkürlerini iletti. Şehzadeler İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Özgür Apaydın'ı da ziyaret eden takımımız yolculuk öncesi moral buldu. Komutanlarımıza destek ve hediyelerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Çevre Dostu Okulumuzun Tarım ve Kümes Hayvancılığı Çalışması (Mayıs 2022)

Bayramlar, geleneklerimizin yaşatıldığı özel günlerden... En güzel bayram geleneklerimizin sürdürüldüğü Manisa'da çocuklarımız bu bayramı da neşeyle, mutlulukla kutladı. Bayram sevincini bir de onlardan dinlemek ister misiniz? Sağlıkla, mutlulukla nice bayramlara...

Kurumumuz Gediz İlkokulu ve Gediz Ortaokulu olarak  "Trafik ve İlk Yardım Haftası" kutlamaları çerçevesinde okulumuzda pano hazırlanmış ve  Manisa İl Jandarma Trafik Timleri tarafından Trafik ve kuralları konulu eğitim ve  tatbikat,Türk Kızılayı Manisa Şubesi tarafından ise İlk yardım konulu  tatbikat  ve bilgilendirme çalışmaları  yapılmıştır.

Bakan Özer: "Köy Yaşam Merkezleri" adıyla dört bakanlığın aktif olarak yer aldığı yeni süreci başlatacağız.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin Gencay okulumuzda yapılan tarım ve kümes hayvancılığı faaliyetlerini yerinde inceledi. İdareci ve öğretmenlerimize teşekkür etti.

Deniyorum daha başarılıyım çalışması kapsamında yapılan deneme sınavında dereceye girenlere madalyalarını kendi sınıf öğretmenleri taktı. (Tüm soruları doğru cevaplayarak 100 tam puan alan öğrenciler; 2/B sınıfından Ahmet Furkan Demir, 3/C sınıfından 2 öğrenci Zeynep Ceyda Er, Beril Gülsüm Sümer, 4/B sınıfından Halil Burak Aydın ) Öğrencilerimizi ailelerini ve değerli sınıf öğretmenlerini tebrik ediyoruz.