Ara

1. sınıf öğretenlerimizden Sevim GÜRBÜZ ve Özge KAYA'nın veli ve öğrencilerin katılımı ile hazırlamış oldukları sergi, tüm öğrencilerimiz tarafından ziyaret edilmiştir. Bu etkinliği planlayıp emek  harcayan öğretmenlerimize ,katılım sağlayan tüm veli ,öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Hiç bitmesin çoşkumuz. 29  Ekim CUMHURİYET BAYRAMI programımızda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Bu Sene "My Fairytale World" Adlı eTwinning Projesi Tamamlandı.

Kas

Bugün yapılan Okul Sporları İl Müsabakalarında Kros Kız Takımımız; İl birincisi olarak Türkiye yarı finaleri için Isparta bileti almıştır. Tebrikler çocuklar. (Ayrıca erkek kros takımımız il 3. sü olmuştur.)

Kas

Teşekkürler Öğretmenim, iyiki varsınız ve iyiki bizim Okuldasınız. Bu anlamlı günde Öğretmenlerimizi yanlız bırakmayan Okul Aile Birliği Başkanımıza ve Organizasyonu yapan 5/B sınıfı velilerine onların değerli sınıf öğretmeni Elif Şenyağcı'ya teşekkür ediyoruz.

KADINA EL KAL-KA-MAZ KADINA ŞİDDETE HAYIR

KADINA ŞİDDET İNSANLIK SUÇUDUR.

Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye lâyıksın. Mustafa Kemal ATATÜRK

Kas

TürkiyeCumhuriyetiDevleti'ninkurucusuBüyükAtatürk'ün,aramızdanayrılışının84.yılındayız.10Kasımların,Atatürk'ün57yıllıkhayatını,mücadelesini,milletimizekazandırdıklarıvekazandırmakistediklerinidoğruanlama bakımından önemi büyüktür. Bu meyanda Atamızın bize ve ülkemizekazandırdıklarının mutluluğu ile yeni bir 10 Kasım'ı yaşıyoruz. Yüce Atatürk'ünölümünün 84. yıldönümünde her 10 Kasım'da olduğu gibi bu yıl da yine sevgi vesaygıileanıyoruz.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün himayelerinde yürütülen Şehzadeler 3. Eğitim Bölgesi Atletizm Yarışmaları Gediz Ortaokulu'nda yapıldı. Kros koşusunda Kız ve Erkek takım sıralaması 1. Gediz Ortaokulu, 2. Milli Birlik Ortaokulu, 3. Kazım Karabekir Ortaokulu, 4. Dr. Ömer Faruk Meriç Ortaokulu. Yarışma sonrasında madalyalarını İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin GENÇAY ve 3. Eğitim Bölgesi Okul Müdürleri taktı. Madalya töreni sonrası Gediz İlkokulunda incelemelerde bulunan Müdürümüz öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelerek onlara başarılar diledi.

OKULUMUZDA İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

İlköğretim Haftası Seher Tanrıöver Öğretmenimizin koordinatörlüğünde Öğrencilerimizin İLKÖĞRETİM HAFTASI ile ilgili yazı,şiir okumalarıyla ve 4. Sınıfların 1. Sınıflara,8. Sınıfların 5. Sınıflara hoşgeldin çiçeği vermesiyle kutlandı

Haz

4. Sınıflar mezuniyet pikniğini yaptı. Öğrencilerimiz son kez doğada öğretmenleri ile kaliteli vakit geçirdi. Emek ve özverilerilerinden dolayı 4. Sınıf öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

1/D sınıfı sene sonu kazanım değerlendirme sınavını yaptı. Öğrencilerimizi, ailelerini ve değerli sınıf öğretmenleri Behza AKGÜL'ü tebrik ediyoruz.

Haz

Çevrimdışı Zamanlar Bizi Hayata Bağlar Projesi kapsamında Okulumuz Öğretmenleri ,Öğrencilerimiz ve Velilerimiz  tarafından yapılan faaliyetler.Okulumuz Öğretmenlerimize ,Öğrencilerimize ve Velilerimize Çevrimdışı Zamanlar Bizi Hayata Bağlar Projesine yaptıkları katkıdan dolayı teşekkür ederiz.

Trafik Güvenliği Ve İlk Yardım

Tiyatro

Okulda Trafik Parkuru Düzenleme

El Değdirerek Bayrak Koşusu